Wednesday, January 21, 2009

Allah Maha Penyayang


Siapa la yang buat kerja renovate pejabat kawan aku ni. Kalau ada orang masa tu memang mampos la.
Tak kena bom Israel pun boleh runtuh..!!
Updated: Siapa-siapa nak ubahsuai rumah, pejabat, kilang atau reban binatang, boleh talipon aku (013-9161988). Aku buat teguh-teguh weh. Jangan malu-malu. Akan dilayan. Terutama awek-awek. Panggilan main-main aku terajang pinggang!!!

29 comments:

Suka Bebel said...

PERGHH!!! kalau kena kan ke naya? sebab tu ko kena suruh ko punya qs guna plasterboard.kalau berjaya memikat hati mereka, ko suruh diorang kontek sama aku.hehe takde kena mengena, nasib ko la.hehe

rahimin idris said...

sukabebel,
haha naya weh. longbeam tak ada tu. main ikat bata je!

sultan said...

iman aku hampir rutuh la. ko bole tolong teguhkan blk x. haha...

rahimin idris said...

sultan,
aku lempang nak? ha ha

DarabDua said...

peh!
gua ingat dekat gaza tadi.
rupanya messia saja.

gua setuju jugak lu lempan sultan tuh
hahaha~

rose emely said...

opis aku nak renovate...
ko dtg tolong ubah aper yg patot!!! tapi dgn syarat...jgn usik tmpat aku...kah kah kah

denanz said...

bro min, agak agak 4,5 bulan lagi gua nak "bikin" sikit tambahan kat rumah. boleh ke? kira harga kengkawan la!

tasikmerah said...

pecah pakai bom ke hape tu..?

.

farah sr said...

wuceh!
dasat arr..
macam kena pecah pun ada gak.

hajime said...

yes!
leh letak no ni kat pintu tandas awam!
nyah kesepian...

Che Sue said...

uih...ni pakai selotep je ke wat renovation opis ni?kalo ada org time tu dah bertalkin gamaknyer..

Kikuri said...

Alaaaaa.... baru nak tepon suka2.

'Panggilan main-main aku terajang pinggang!!!'

Takut siut warning kau!

Kikuri said...

Alaaaaa.... baru nak tepon suka2.

'Panggilan main-main aku terajang pinggang!!!'

Takut siut warning kau!

FarhanaLicious said...

wah. ada nombor talipon! hahaha. siap lah.

*buat buat tak baca warning tuh.

hahahah!

manje said...

letop ngan bom? uih dasat tu... ngan kerusi2 skali hancur... renovate jenis ape tuh?

Fiziy said...

wah, office pun boleh reput kene makan anai anai ke? hehe

Rajuna said...

itu kena rompak ke apa?

ni kalau iman tak kukuh. boleh tolong bina tak? susah la tak ada orang boleh renovate iman.

Dzulkarnain Mohamad said...

Masya Allah Ya Allah ya tuhan ku..aku slalu lepak kat kerusi tu berborak dengan jaja n daus bila naik opis jerantut time cuti..

Kalau la esok aku balik..jumaat aku naik opis berborak kat kerusi tu lepas tu collapse..arwah tak pun parah dah dah aku..

mujur jaja, daus,rashdan,ko,mas,juju,incas,lan,pak medan x dak lepak situ, tidak nahas..

sebenarnya situ dulu asalnya dinding..bila renovate deorg buang maka tertinggal bata je tergantung tanpa beam..rasa aku lahh..

gile..

hamidibinsarif said...

peh dsyat, kalau aku time tu beborak , mesti patah tengkuk tuu, mesti time tu kalau jaja ader mesti terkejut beruk dia,aku pun selalu gak lepak kat area tuu huhuhu naya niii

k.e.r.i. said...

ni kes mengamuk dokleh g pasor malam ke deme?

Ojie said...

aku baru nak bg msg nk kenal..tiba2 ko kata nk terajang..huhuhu ganaz betul tu bang min..

alif-mikail said...

weh! ni koi syak penunggu jamban punya angkara.. hahaha

Fadh said...

kelu tanpa dapat berkata-kata...

rahimin idris said...

DD,
Sultan tunggu tunggu masa je nak kena! Haha

Rose,
Tolong ubah? Nak ubah ke Guatemala pun boleh!

Bro denanz,
4-5 bulan lagi? Sempat lagi himpun duit tu. hik3x.

Tasikmerah,
Dah menopause agaknya bangunan tu. ha ha ha adeh deh…

Farah,
Aku karate dari jauh je tu. hi hi

Hajime,
Hah? Buat mende? Haha

Che sue,
Pakai gam nasi tu aku syak!

Kikuri,
Bisnes ni. Bukan garang. Serius sikit! Ha ha

Farhana,
Ko main-main siap! Aku santau guna SMS!

Manje,
Renovate tak berjenis tu. aku jumpa tukang tu aku lempang je nanti!

Fiziy,
Gravity always wings! Haha

Rajuna,
Bina iman? Hihi

Dzul,
Meja la ko kat situ. Barai dah. Foto ko pun ada. nak aku upload? Hihihi

Midi,
Kalau ko mati, mati dalam YM. Hihi

Keri,
Gile. Pasor malam mende pagi2 bute masa tuh!

Ojie,
Ko kat selangor. Kaki tak sampai! Haha

Aliff,
Penunggu jamban gua tak heran. Tu hantu siling! hikhik

rahimin idris said...

fadh,
woit, nape lambat komen ni. hikhik

Dzulkarnain Mohamad said...

wei..ada brg2 aku tak kat dalam meja tu..tolong simpan wey
aku naik ambik la nanti

rahimin idris said...

dzul,
tah mana la. bukan aku simpan!

yanhashim said...

eah.
boleh kacau abang tomi hari2
:P

superior said...

chloe bags
chloe handbag
chloe handbags
chloe paddington bags
chloe paddington bag