Thursday, March 22, 2012

Buruk macam Iblis!

Assalamualaikum. Apa khabar? Mesti baik. Kalau tak baik, jahat laa.

Mula-mula memang cadang hendak update blog ni. Tapi tengok rupa buruk pepalih. Macam Iblis. Ingat blog Iblis tadi.

Okey, tunggu aku cari template yang cantik-cantik sikit, bikin kasi cun, barulah naik rajin nak update selalu.

Adios!

15 comments:

tasekM said...

blog aku pun dah mcm reban ayam tinggal.

heh.



.

Rahimin Idris said...

ye ke kak Tasek? mesti busuk. (peh, gila lama tak jawab komen kat blog).

sEmut said...

kecik hati iblis baca tajuk entri ni

oren merah said...

hai.dah dapt semula password?woha!

Kump. Adik2 Keluar UMNO said...

Kekejaman Terhadap Orang Muda - ( Lihat sendiri BUKTI, Kenapa kami KELUAR UMNO dan TAKKAN kembali lagi. Buktikan jika ia PALSU )
1~BUKTI 1 * (MESTI TONTON)
2~BUKTI 2 * (HOT)
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4
5~BUKTI 5 * (HOT)
6~BUKTI 6
7~BUKTI 7
8~BUKTI 8
9~BUKTI 9
10~BUKTI 10

~ Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~



Kami Mahu Generasi Muda Terengganu Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196

5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1






p/s: Ubahsuai (copy&paste) dari 'Abang Sayang'

S.YanaZ said...

hitam petak petak. Time gua last komen lebih 'belis' drpd ni kowt. Hehehe.

haidan said...

same la kite...keh pon nengok blog keh semak je, keh delete mane keh tok suke, amek aok,padan muke. moh le kite bejemaah sesame.... =D

Aku said...

Kalau update tu, update skali blog roll tu. Aku dah bertahun tinggalkan blog Me, Myself and I tu, dah menulis kat blog lain dah. huhuhuhu

alif-mikail said...

Bila nak hupdate ni?

joha said...

salam...

You kawin dengan orang keledek... anak siapa??

joha
http://kampongkeledek.blogspot.com/

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Qhey Ohn said...

Salam....best bace blog aok ni...jemputlah menyinggah ke blog koi yg sederhana nih..

Qhey Ohn said...
This comment has been removed by the author.
Qhey Ohn said...

Salam....koi lama dah follow blog aok nih...tp dlm diam...haha..jemput2lah menyinggah ke blog koi yg sederhana nih...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)