Friday, February 6, 2009

Sultan Untuk Di Jual!!!

Satu-satunya Sultan yang aktif berblog, sultan inilah. Tapi sultan ini sultan pesen tak berjenis sikit.

Siapa-siapa yang nak marah-marah, maki-maki atau carut-carut sultan, tapi tak mungkin akan dilabel sebagai penderhaka, atau terkena tulah, Sultan ini boleh jadi 'punch bag'.

Jangan murka ya tuanku! Siapa suruh tak update blog! Ha Ha Ha


Updated: Entri ini tak ada kena mengena dengan mana-mana sultan lain. Jadi jangan cakap banyak, dan sila jangan perasan!!!

8 comments:

sultan said...

haha... aku bkn tak nak update la. aku tengah dalam misi lagi ni...

adoi... ape jual2. ingat kain ke...

rahimin idris said...

sultan,
misi apa jadahnya. ko tengoh popular sekarang ni!!!

hahaha

miSz.haNie said...

jual kira kilo ke..
kira longgok??
hahahahaha

Qaseh.Darwisy said...

Sultan untuk dilelong..tu paling sesuai tajuk dia..

Lelong start dgn 20sen!

Hidemichimomotani said...

boleh tak aku stalait kat dahi Sultan yg ini? agak² kene daulat tak?

kecik said...

sultan ni sume x suka dia.orang2 kampung sume nak bakar dia

Bunga Binti Nordin said...

muakakak..
korg memang pelikkk

aim-a said...

hahahahahhahhaa...bagus bagus...hupdate jugak Sultan nyer blog :p