Wednesday, February 18, 2009

Konspirasi?

Malam-malam sekarang memang panas. Guna kipas pun tak guna. Angin kering. Jadi aku buka tingkap. Selak langsir. Tidur tak pakai baju. Seluar pendek.

Cuba pejam mata. Mana tahu boleh lena.

Tiba-tiba cahaya memancar-mancar di balik kelopak mata yang terpejam. Aku terkejut gila. Cepat-cepat buka mata dan bangunkan diri.

Cheh, kilat rupanya. Ada guruh sayup-sayup.

Hari nak hujan rupanya. Patut panas sangat. Tapi entah di mana juga jatuh hujannya. Hujan jauh barangkali. Di gurun Gobi boleh jadi.

Aku ingat ada orang nak tangkap gambar aku tengah tidor terkangkang!

Hik hik hik…

28 comments:

o-y-e-t-t said...

ahahahah....mahal tu gamba tido smpi terkangkang

sultan said...

aku syak dah ada yg start try taip name ko kat google image sekarang ni. haha...

bayan said...

"aku syak dah ada yg start try taip name ko kat google image sekarang ni. haha..."

Kalau berteman lagi mahal harganya, dan tinggi hitsnya.

miSz.haNie said...

pasni nk check facebook..
mesti ade gmbr tu..
hahahah

Fadh said...

he he he...xde sape pun nk tgkp gmbar ko tido terkangkang tue...ha ha ha

Hidemichimomotani said...

kalau besar megapixel, bleh zoom in!

biskutrajin said...

ko,sian eliz wong 2 tau..ehehe

stu_comot said...

igtkan mlake je yg pns...ujan tuh jatuh kt mlake la encik rahimin..alhamdulillah...hahaha..[cume nmpk part ujan je tyme pns2 nih]

@t00neY r00neY® said...

erk..
suar pendek kaler ape ye..
da jupe image tuh..tp nk kompemkn

Rozlan Mohamed Noor (RMN) said...

Tertutup lah harapan untuk pergi lebih jauh, pasti langkah akan dicantas dengan paparan visual terkangkang! Harap-harap yang menyilau itu benar-benar kilat. Yang tidak merakam sebarang adegan.

NaD said...

hahahah!!!
apakah?
org minyak amek gambo aok tuh...
ha...
aok je tak nampok die...
muahaha...
siap la aok...
bile die jumpe komputer nnt..
ke kedai cuci gambo ke...
habih gambo aok tuh...
pergh...
bsiap sedie la...
muahaha!

Dzulkarnain Mohamad said...

“Dunia belum kiamat dan Wong perlu tabah dan berani mengharungi ribut yang melanda dalam hidupnya,”

“Saya hanya boleh menyatakan dia mendapat simpati dan sokongan daripada saya,”

-chua soi lek-

yoshz said...

hahaha. ko letakla jawatan siap2.

KARKADEWA said...

aku dah google!
ade weyh!

Don Balon said...

Baler aok min..
tinggi imaginasi aok..
ke nok kena panggil halusinasi?

Water Lily said...

Hahahah...apa jawatan lu pegang bro? Blogger ahaks!

k.e.r.i. said...

ada persamaan ciri-ciri dengan elizabeth wong deme ni.

sutera putih said...

Wow,,,,
Baik punya tdo sehhh...
haha,,,
opsss,,,
salam,,,

zairi said...

alaaah...kalo pic solo ko x hingin aku nak tengok. kalo ko buat secara duet bersama pasangan ko pun, aku cuma tengok yang pompuan tu je. hahaha...

pipiyapong said...

dah tua tua nak hik3 lagi? keh beduk juge kang..

rahimin idris said...

Oyett,
Hah. Tu belum gambar tidur sambil jimnastik lagi.

Sultan,
Hahaha lu orang pertama kan?

Bayan,
Lu jadi jurufoto nak? Hahaha

Hanie,
Gi check la. Haha

Fadh,
Hahaha

Momotani,
Paggil TV3 la. Haha

Biskutrajin,
Memang la simpati kat dia. Baik ko jaga2…

Stu comot,
Ah. Panas pun bagus apa. Aiskrim keladi sedap kena panas2 ni.

Tooney,
Kaler pink. Ada lambang ‘love’. Ok? Hahahaha

Lan,
Hahaha aku bukan selebriti. Tak sapa peduli.

Nad,
Buat wallpaper aok nak? Hahaha

Dzul,
Hanya csl memahami?

Yoshz,
Hahaha tak bertanding lagi nak letak jawatan dah?

Karkadewa,
Ah, tipu! Hahaha

Don,
Hahaha zaman pelik2 ni.

Kak lily,
Adun Blogger hahaha

Keri,
Woi, mana ada. dia pakai spek. Macam yoshz. aku tak.

Sutera putih,
Hahaha panas weh.

Zairi,
Hahaha woi, ko memang la. Diksriminasi.

Pipi,
Hahaha aok nak kena dedeh telinga?

Suka Bebel said...

hak hak hak...mau aku muntah kalau gambo tu orang gatal gatal upload kat intenet.haha


p/s:takkan tak tau jerangkang kat mana?aok ni ambik nama je orang pahang tapi tak jalan rata lagi.hehe

Pok Li said...

Cerita panas tu bang

denanz said...

tido tkangkang pakai seluor takpe bang ...

stu_comot said...

poh2..xsedap lgsgung eskrem keladi!!abc lg sedap..

Aku... Dia... Kamu.. said...

Hahaaa...kalu betul...ble glamer seh..kui..kui..kui..

rahimin idris said...

Sukabebel,
Hahaha

Banyak sangat jeram situ. Anak sungai berselirat. Pernah dengar kot. Tapi tak ingat.

Pok li,
Hot. Haha

Denanz,
Ha ha. Ingat nak guna kelambu la. Haha

Stu comot,
Eleh, abc tu budak2 je makan. Budak tadika!

ADK,
Haha kau nak jadi gitu?

NaD said...

hahahahahaha!!!
apa barang buat wallpaper keh...
aok nie...
buat wallpaper aok la...
baru terer...
ngeeee