Monday, November 24, 2008

Beat It, Tyson!

Baru lepas cakap pasal dia. Suruh dia nyanyi lagu nasyid untuk kembangkan minda kanak-kanak. Dia sudah jadi muslim ke?


Ke dia terbaca entri aku itu? Tak mungkin... HA HA

Semoga berjaya. Tolong jangan jadi macam Mike Tyson ek?

UPDATED 12:20: Hek eleh, ada yang tak kenal Micheal Jackson dan Mike Tyson ke? Belum bagus lagi mereka barangkali? Atau kamu hanya gemar tonton Melodi yang terjah-terjah?

Orang kulit hitam ramai yang jadi legenda. Mereka bangun dari suasana yang menekan. Jazz, Blues, Rock n Roll dan Reggae bukan milik orang putih-putih sebenarnya.

Ah, Muhammad Ali memang legend!

36 comments:

Kikuri said...

Aku harap MJ dapatla baca sajak kan dan entri ni!

mrblind said...

dah dapat nama baru dah mamat tu..mikaeel..

tasikmerah said...

taisen mana ni min?

cikhajar said...

sapa2...sapa dia ni???

Fiziy said...

mike tyson ni pun masuk Islam? serious ke... camtu die kene kasi buang semua tattoo kat muka die la.. HAHA

jgn die dtg sini gigit tinga aku sudah!

miezi said...

alhamdulilah la kan..
harap dia remain la camni sampai mati nnt. Erk

TeruTeruBozu said...

yap.. entri sajak kematian tu memang menginsafkan..

Hanim said...

Harap-harap MJ masuk islam bukan sebab nak dapatkan publisiti

maza said...

erk! mcm lak agaknya dia nak buang muka plastik tu ek?!

Habis kalau tak buang, camner nak angkat hadas besar nanti!....tu belum citer hadas kecil tu?

hmmm

John Doe said...

tyson yang gigit telinga tu ke?

yoshz said...

MC Hammer bila lagi...

farhanaLicious said...

oh. saya kenal itu mike taison.

*dasat bukan? saya tak lagi kolot. anak anuar berahim pun da kenal.

Rozlan Mohamed Noor (RMN) said...

Doakan yang baik2...amin


p/s: Kalau Obama macamana?

sultan said...

pasni bole la wat lagu featuring raihan plak...

Radius.F said...

mikael jackson kan nama baru dia?

yanhashim said...

no comment.
blurr
tak faham apa-apa
nanti kalau dah paham saya comment semula.
aduh
hadiah hari jadi saya mana abang tomi?!!!!

yanhashim said...

bukan dah lama ke MT tu peluk islam?

Fadh said...

diorg tue reti ke baca bahasa melayu???? apa pun bangsa yang tertekan bisa menzahirkan satu lonjakan perubahan dalam kehidupan. aku bila plak????

Rajuna said...

ah jimi hendrix memang rules!
ko bayang maikel jeksen buat moon walk pakai jubah dan kopiah.

peh!

poyotito's said...

ah muhammad ali silap tak bertemu dengan gua je

l.i.f.e said...

harap2 dia menyumbang kepada perkara2 yg baik dalam agama jugak

shahril mohammad said...

collab dengan yusuf islam mungkin?

Che Sue said...

nk nasyid p youtube yusof islam laa..baru true..

addyaholix said...

tunggu janet jackson yang tak pernah cukup kain tu pulak!

Cik Zura said...

Michael Jackson dah jadi Mikael dah.. hmmm...harap2 taklah jadi cam shah rukh khan.. abih..yang plastik2 tuh pe citer ek?

antusabun said...

aku suka je dia masuk ISLAM. tapi jgan jadi mcm mike tyson udah la

Suka Bebel said...

aku takut dia islam untuk naikkan nama je

Encik Bibir said...

tu nk publisiti lah tuh

apek terror said...

lu dh download album nasjid MJ yg baru...

Umie said...

Jom karaoke lagu 'beat it' nih...muahahaha

DarabDua said...

hoh!
apa weh nama islam dia?

Ojie said...

aku suka nama baru dia..


mikaeel (malaikat pembawa rezeki kan kalo x silap aku)

Dzulkarnain Mohamad said...

molek la tu..

zizou said...

tyson, budak hitam

seluksaku said...

takbir!... ALLAHUAKBAR!

rahimin idris said...

untuk semua,

tak larat nak balas komen. selsema. hidung tersumbat!

nak cari oksigen kejap!

HAHAHA