Tuesday, March 9, 2010

Bertemu Ramah dengan Pengeteh Tegar

Sebab sibuk sangat memikirkan jawaban temuramah dengan aktivis Palestin yang kuat mengeteh ni, sampai tak sempat aku nak update blog (padahal baru semalam beliau email). Berani betul beliau menemuranah aku. Beliau tak tahu agak aku ini penyegan. Sampaikan kalau orang jemput makan kenduri pun, memang aku pergi makan punya la.
Anda boleh baca hasil temu ramah itu di sini.

6 comments:

hanie said...

moh main karom..

hahahaha~

pakcik kordi said...

menemuranah?ahakss......

pakcik kordi said...

kakakah!cayalah!
koi bce dh temuranah tu!hehehe...


koi pon nmpak hamas je skrg nie.....!

jo said...

haha...
aok memang bersifat abstrak la rahimin idris..

relevan said...

Jom ngeteh..

Mazru Majid said...

hahaha...bese koi tak brp minat bace temuramah,tp sedat pulok bace temuramoh aok ni min..tahniah..