Wednesday, April 1, 2009

Cakar-cakar

Sudah setahun saya menulis di blog ini. Rasa bosan mula datang. Tahun 2004 dahulu pun saya pernah bikin blog. Saya padam. Tahun lepas saya bikin lagi. Blog inilah.

Kalau pun saya tidak menulis di blog, saya menulis juga sebenarnya. Macam-macam saya tulis. Tetapi bercerita tentang diri sendiri amatlah membosankan.

Jadi saya buat satu lagi blog yang ceritanya memang rekaan sepenuhnya. Tetapi tulisan tetaplah tulisan. Tidak semua bakal menyukainya dan mungkin akan ada yang akan sakit atau susah hati.

Nah, dalam dunia rekaan – kenyataan atau realiti hanya akan jadi suatu kebodohan dan lelucon sahaja. Selamat datang ke dunia rekaan yang saya cakar.

14 comments:

zairi said...

pape hal pun,gua tetap link blog cakar2 tu.

Pok Li said...

Saya pun ada rasa begitu. Tapi mungkin juga kena tunggu setahun. Biarlah habiskan slot tu dulu. Lepas ni mungkin buat cerita palsu pulak.... tapi bukan berita palsu :)

Che Sue said...

nk cakar, p cakar kat pokok nun..jgn nk cakar kat langsir umah..mak marah kang!

tasikmerah said...

baik. nnti gua roger..

@t00neY r00neY® said...

ok ok...
cakar harimau sungguh

Don Balon said...

Cerpen weh...

miSz.haNie said...

incek rahimin..nt ambik award kat blog :P

Fadh said...

koi link...he he he

stu_comot said...

hm..pape pun, jgn delete blog nih plak k..kalo bosan cmne pun biarkan je..coz i really like it..

alif-mikail said...

kawen 3 dah bro ni..

imahgiro said...

nak link kamu.. kalau sudi boleh link saya .

yanhashim said...

lama tak singgah sini.
apa khabar abang tomi?

kuIna Jentayutiara said...

rajin gak ko, aku blog yg 1 tu pun kekdang mati pikiran... pinjam trademark jap..

rahimin idris said...

kepada yang masih baca blog aku terima kasih. kepada yang nak link boleh link. terima kasih juga. kalau rajin aku akan updated haha